t_page
کد خبر: ۲۵۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲
مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: کار برداشت مرغوب‌ترین نوع زعفران از سطح 375 ‪ هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شد

به گزارش عصرفارس، محمد بوستانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در استهبان اظهار داشت: هر ساله برداشت زعفران به شیوه‌های دستی و سنتی از اواسط آبان ماه تا نیمه آذر ماه در استهبان آغاز و پیش‌بینی می‌شود امسال یک‌هزار و 800 کیلوگرم زعفران خشک تولید و در هر هکتار 5 کیلوگرم برداشت ‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان بیان کرد: حدود 20 ‪ درصد از زعفران استهبان در داخل این شهرستان مصرف و مابقی به شهرستان‌های فارس و برخی از استان‌های همجوار ارسال می‌شود و تنها یک کارگاه بسته‌بندی زعفران کار صادرات آن را به خارج برعهده دارد

وی تصریح کرد: کشت زعفران بهترین گزینه برای مناطقی است که با مشکل کمبود آب روبه‌رو هستند چراکه آبیاری زعفران در پاییز و زمستان انجام و عمده آب مورد نیاز از بارندگی‌ها تأمین می‌شود و در طول سال 3 هزار مترمکعب مصرف می‌کند.

این مقام مسئول گفت: شهرستان استهبان بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران استان فارس محسوب شده و به دلیل دارا بودن تنوع آب و هوایی، بسیاری از محصولات باغی و زراعی آن از جمله زعفران و انجیر دارای کیفیت عالی است که بخش گسترده‌ای از این تولیدات به کشورهای خارجی صادر می‌شود.

وی توجه کردن به سلیقه مشتریان خارجی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: توجه به نیاز و سلیقه مشتریان در امر صادرات بسیار مهم و حیاتی است، چراکه برخی کشورها زعفران شهرستان استهبان را به دلیل عطر و طعم آن مورد استفاده قرار می‌دهند.

بوستانی تصریح کرد: زعفران استهبان به لحاظ کیفیت، عطر و طعم کم‌نظیر است، 30 درصد از آن به کشورهای حوزه خلیج فارس، اسپانیا، آلمان، فرانسه، چین، ژاپن و کره جنوبی صادر می‌شود.

وی ابراز داشت: یکی از مشکلات عمده در استهبان این است که تنها یک واحد بسته‌بندی زعفران وجود دارد و جهاد کشاورزی این شهرستان استهبان تسهیلاتی را برای سرمایه‌گذاران در زمینه فرآوری و بسته‌بندی فراهم کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان داشتن یک مرکز تحقیقات زعفران در این شهرستان و استفاده کشاورزان از پیاز اصلاح شده را بسیار ضروری دانست.

به گزارش فارس، شهرستان استهبان 175 در ‪  .کیلومتری شرق شیراز واقع شده است

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

/

..

.

.