t_page
کد خبر: ۵۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۶
برداشت دانه روغنی کنجد از یک هزار و 500 هکتار زمین های کشاورزی شهرستان مُهر آغاز شد.
به گزارش عصرفارس، محمود هرجی زاده اظهار کرد: کشاورزان بخش های وراوی، مرکزی، گله دار و اسیر شهرستان مُهر امسال زمین های کشاورزی خود را به زیر کشت دانه روغنی کنجد برده اند.

وی افزود: باتوجه به نیاز آبی کم این محصول در مقایسه با دیگر محصولات تابستانی، کنجد جایگزین بسیار مناسبی برای کشت های تابستانه به ویژه ذرت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر افزود: از دیگر مزایای این محصول کاهش هزینه تولید در خاکورزی است.

هرجی زاده گفت: پیش بینی می شود کشاورزان شهرستان مهر امسال بیش از دو هزار تن دانه روغنی کنجد تولید کنند.

حسن مرادی، کارشناس مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهر نیز گفت:با توجه به افت شدید سفره های آب زیرزمینی و از دست رفتن کیفیت آب و همچنین آموزش های ترویج جهاد کشاورزی، کشاورزان این شهرستان استقبال خوبی برای کشت کنجد داشته اند.

وی افزود: کنجد محصولی است که کم آبی و شوری را بیشتر از ذرت تحمل می کند.

کنجد تولیدی شهرستان مهر افزون بر استان فارس به استان های یزد، اصفهان، قم، بوشهر و هرمزگان نیز عرضه می شود.

کنجد در کارخانه های تولید ارده، حلواسازی، شیرینی پزی ها کاربرد دارد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار