
هوشنگ محمدی با بیان اینکه شرکت کاشی حافظ نیز حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان مربوط به شش دوره گازبها را پرداخت نکرده است، اظهار کرد: از شهریورماه تا کنون بارها با مسئولین شرکت به صورت حضوری و همچنین از طریق نامهنگاری مذاکره کرده و اخطار دادهایم که نسبت به پرداخت دیون خود اقدام کنند.
وی با بیان اینکه شرکت کاشی حافظ از پرداخت حقوق مردم و دولت امتناع میکند و می گویند ما دنبال این هستیم که گاز شرکت را قطع کنید، تصریح کرد: طی آخرین اخطاریهای که هفته گذشته به شرکت کاشی حافظ اعلام شده است باید این شرکت تا پانزدهم اسفندماه بدهی خود به شرکت گاز را تسویه کند و گرنه گاز این شرکت قطع خواهد شد.
برخی بر این باورند، به دلیل رکود فعلی این شرکت، مدیران این کارخانه تصمیم دارند، تا زمین شرکت که حالا به دلیل ساخت و ساز چند صد واحد مسکونی در جوار آن، ارزشی بیشتر از خود کارخانه پیدا کرده، به فروش رسانند و به جای آن ساخت و ساز کنند، اتفاقی که در کارخانه های تعطیل شده ای همچون کابلسازی ایران، لامپ سازی شیراز دور از انتظار نیست.
وضعیت نابسمان این کارخانه معروف، به این جا ختم نمی شود. به جز بازنشسته شدن حدود 100 نفر از کارگران این شرکت به دلیل سیاست های تعدیلی مدیر کارخانه، قراداد تعدادی نیز تمدید نشده است. با همه این وجود، طبق مبایعه نامه اولیه چنان چه تا سال 95 مالک فعلی به همه تعهدات خود در قرارداد، عمل نکند، بانک صنعت و معدن می تواند کارخانه را پس بگیرد.
واقعیت این است اجرای شتاب زده قانون خصوصی سازی، عدم کار کارشناسی در بر آورد قیمت ها، عدم شایستگی برخی خریداران، ضعف دستگاه های نظارتی و همچنین عدم حساسیت مردم و رسانه ها به موضوع واگذاری شرکت ها و کارخانجات به بخش خصوصی باعث شده تا در بسیاری از موارد، خودمانی سازنی جای خصوصی سازی را بگیرد.